This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

YOUSSEF ASSOUIK x BREBS TEA TREE SHAMPOO

Youssef Assouik er flere gange verdensmester i både Thai-boxing & Kick-boxing.

Han er fysisk aktiv i dag både i sin egen udvikling & som træner i sin egen sporting club, Assouik Gym, med beliggenhed i Husum, København.

Youssef har brugt mange år på at kæmpe sig til tops, og ved alt om hvor meget dedikation, motivation og rygrad det kræver at opnå sin egen succes. Med den store succes han har i bagagen har han nu dedikeret en stor del af sin tid til at hjælpe andre håbefulde unge med at blive dygtige til boksning.

At kunne dele ud af sine erfaringer og lære fra sig er en kæmpe egenskab, som vi beundrer Youssef for. 

Han bruger utrolig meget tid på at træne hårdt. Det betyder også at han sætter stor pris på en god hår- og hudpleje, hvorfor han længe har efterspurgt produkter der kunne dække hans behov og sikre ham sundt hår og ren hud, som ofte kan være udfordrende for atleter der sveder meget i kraft af deres mange træninger.

Du kan derfor finde BREBS produkter i omklædningsrummet hos Assouik Gym, han ønsker nemlig at alle der træner hos ham, skal nyde den bedste pleje efter endt træning.

Tak fordi at I læser med og vi ses til næste blogopslag💙
_

# B R E B S S O C I A L
_

I er altid velkommen til at efterlade en kommentar i feltet nedenfor, hvis der er mere i vil have uddybet eller blot synes det er nice🤓

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase