This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Terms & Conditions

HANDELSBETINGELSER HOS BREBS APS

 

PRISER

Hos BREBS APS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

BREBS APS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

LEVERING

BREBS APS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 16 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Vi tilbyder levering med DAO.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. Dette kan varierer i belastningsperioder, som fx forsinkelser grundet covid-19 eller op til højtider. 

Øvrige leveringstid 3-7 hverdage. 

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere indenfor 14 dage efter modtagelse af varen. BREBS APS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten:

Send e-mail til: hello@brebs.dk, indeholdende kundenavn, ordrenummer og billeder af den defekte vare, gerne så tydeligt som muligt for at skynde processen. 

Varen sendes til:

BREBS APS

Falkoner allé 71, 2000 Frederiksberg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

  

REFUSION

Ved refusion tilbagebetales det samlede beløb til den oprindelige benyttede betalingsmetode.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

Hvor du modtager ordren.

Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på hello@brebs.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at sende varen retur til os:

BREBS APS

Falkoner allé 71, 2000 Frederiksberg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom via. mail: hello@brebs.dk

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten

Varer, hvor det tydeligt fremstår benyttet. 

Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.

 

RETURNERING 

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varens stand ved returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.


GENERELLE OPLYSNINGER

BREBS er et brandnavn udviklet af:

BREBS APS

Falkoner allé 71, 2000 Frederiksberg

CVR nr.: 38136550

E-mail: hello@brebs.dk
 

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase