This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

TATOO OF THE YEAR x BREBS

Et ekstraordinær medlem af BREBS familien, Kenneth, fik sidste år et permanent stempel på hans krop i form af en tatovering på armen. Vi er utrolig beærede over at få lov til at være en del af Kenneths kunstværk på hans krop, som han har brugt mange år på at skabe. 

For os er dette et tegn og bevis på, at BREBS familien rækker meget længere end blot at være end forretning. Vi er et fællesskab der er dedikerede til at skabe et univers, hvor alle mænd på tværs af aldre, kulturer, stil og ikke mindst beskæftigelse kan forenes under ét og samme; nemlig BREBS. 

I vores salon, Hair by BREBS, lever vi af vores kunderelationer og af den loyalitet som udspringer heraf - relationen til Kenneth må siges at være definitionen på højeste grad af gensidig loyalitet.

Vi glæder os til flere stunder og begivenheder som denne, da vi virkelig kan mærke det helt inde i kroppen, når vores brand får lov til at udfolde sig på alle tænkelige måder.

Tak fordi at I læser med og vi ses til næste blogopslag💙
_

# B R E B S S O C I A L
_

I er altid velkommen til at efterlade en kommentar i feltet nedenfor, hvis der er mere i vil have uddybet eller blot synes det er nice🤓

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase