This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

FOULI x BREBS HAIR PASTE

Fouli udtaler selv, at han i løbet af sin tid har gjort brug af mange forskellige typer hårvoks og brands. Han har indtil lanceringen af vores Hair Paste aldrig været helt tilfreds med sin hårvoks situation, hvilket også er forståeligt da hans udseende og i særdeleshed hårstyling, har stor betydning for hans image og brand.

Fouli er en kunstner og sanger der virkelig har markeret sig på de danske hitlister de seneste år. Den succes Fouli har opnået er kommet gennem hårdt arbejde og en viljestyrke til at slå igennem. Det er lige præcis dén slags succeshistorier vi hos BREBS familien bliver inspireret af. 

Han har blandt andet sat dig præg i sangen og musikvideoen "La Fami", som er filmet i Marokko og giver et indblik i hvor meget familie betyder for ham.

Senere har han slået i gennem med sangen "Dejlig" og "Lolo", sammen med hans gode ven og kollega Jimilian.

Vi er utrolig glade for at Fouli har taget så godt imod vores Hair Paste, og at han kan se en tydelig forskel i forhold til andre, det er lige præcis den forskel vi har drømt om at skabe. Vi har nemlig brugt utrolig lang tid på forskning og at udvikle hårvokse af højeste kvalitet, som kan bruges til enhver hårstyling. 

Følg med her på vores blog og sociale medier for, at se meget mere til Fouli og personen bag en succesfuld karriere.

  

 

Tak fordi at I læser med og vi ses til næste blogopslag💙
_

# B R E B S S O C I A L
_

I er altid velkommen til at efterlade en kommentar i feltet nedenfor, hvis der er mere i vil have uddybet eller blot synes det er nice🤓

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase