This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

LÆS OM VORES REJSE HERTIL - BREBS💙

Denne historie er meget emotionel for os og vi har glædet os til at dele den med jer🙏🏻

BREBS startede 6 år tilbage, som en herrefrisør i små beskedne kælderlokaler på Østerbro i København, dog med samme vision som vi har i dag og har fastholdt siden starten af vores rejse. Vi har altid drømt om at skabe stedet, hvor manden er i centrum, et sted hvor manden kan plejes, forkæles og stimuleres i et og samme sted; Nemlig hos Hair by Brebs. 

Vi har især gjort os synlige i byen med de skarpeste fades, som var at se på daværende tidspunkt.

Ibrahim Boujida, hvoraf navnet BREBS stammer, kunne simpelt ikke forstå; hvorfor man ikke kunne få en fade i København, som man kunne i New York. Og det var lige præcis her Ibrahim kunne se en løsning - han havde nemlig svaret lige i "hænderne".

Efter 3 års kamp, sved og tåre lykkedes det for os, at etablere den frisør i de lokaler, som kan udtrykke vores vision en del bedre. Det blev i den nuværende frisør Hair by BREBS på  Falkoner Alle 71 på Frederiksberg. Her har vi udfoldet den drøm, som vi så os 3 år tidligere.

Omtrent samme tidspunkt indså vi en ny problemstilling, som havde ligget under overfladen siden begyndelsen af vores rejse. En problemstilling som var bemærket af både os i salonen, og i høj grad af vores klienter. 

Hertil var spørgsmålene mange; Hvor finder vi den bedste voks? Hvor finder vi den bedste shampoo? Hvor finder vi den bedste hårspray? Hvordan plejer vi vores hud? Hvordan plejer vi vores hår? Hvor finder vi en god ansigtsrens? Hvordan plejer vi vores skæg? Skal vi bruge olie i skægget? Skal vi bruge conditioner? Hvor finder vi den bedste ansigtscreme?

Her startede rejsen til at skabe et univers der kunne være svaret på alle ovenstående spørgsmål, nemlig BREBS.

I dag, 3 år senere, hvor vi har brugt utallige timer på at udvikle de ultimativt bedste produkter til pleje af hud og hår, kan vi endelig lancere vores nye brand.

BREBS er skabt med drømmen om at give manden plads, plads på hylden i badeværelset, plads til at kunne give sig selv et luftrum til at pleje og nære sin hud og hår.

Vi ser alt for få produkter på hylderne som er skabt specifikt til mænds behov, og vi ser hvordan skønhedsbranchen er domineret af det feminine og hvor de fleste produkter på markedet bliver skabt med kvinden i centrum.

Vores vision er at skabe det samme fokus på hår- og hudpleje til mænd med fokus på det maskuline og den særlige pleje som ligger i at få et flot skæg, en frisure der altid spiller og en hud der er ren og ungdommelig, 

Alle ingredienser er meget nøje udvalgte og kun det bedste er valgt til. Vi bruger så mange økologiske ingredienser som muligt, og gør os umage i at udnytte naturens midler i alle vores produkter. 

Svaret på den bedste hårvoks, hårspray, shampoo, conditioner, ansigtsrens, ansigtsserum, ansigtscreme skal være enkelt; BREBS.

Tak fordi at I læser med og vi ses til næste blogopslag💙
_

# B R E B S S O C I A L
_

I er altid velkommen til at efterlade en kommentar i feltet nedenfor, hvis der er mere i vil have uddybet eller blot synes det er nice🤓

Use coupon code WELCOME10 for 10% off your first order.

Cart

No more products available for purchase