Kom i virksomhedspraktik hos BREBS

Journalistik / Dansk

AUGUST – DECEMBER 2022

Vi søger lige nu den næste praktikant indenfor journalistik, dansk, korrekturlæsning og producering af artikel/copy hos BREBS, og måske er det dig? Kan du krydse ja til nedenstående, så kan det være du er lige præcis dén vi søger:


- Studerende på en journalist / dansk uddannelse

- Højt humør og god energi, kreativ og nytænkende

- Kan navigere i Office-pakken og har let til tasterne

- Har interesse for mænds livsstil og udformning af reportager

- Trives godt med ansvar og selvstændigt arbejde

- Klar til at bidrage med ideer og nye skæve måder at tænke design på

- Trives godt i et ungt, dynamisk og uformelt miljø

- Ordrehåndtering og praktiske gøremål


Hvem er BREBS?

Vi er en dansk virksomhed, der tilbyder skønhedspleje- og livsstilsprodukter til den moderne mand, der går op i kvalitet, æstetik, selvpleje og mode. BREBS er en del af Hommes | Brands, som også driver en frisørsalon og et livsstilsmagasin.

Vi har som brand eksisteret siden 2015, hvor de første 5 år udelukkende er gået på produktudvikling og lokalt salg i egne forretninger.

Vi har det seneste år været på en hurtigt voksende rejse, lanceret webshop og arbejdet på en stor rebranding, som vi er ved at lancere netop nu.

Du vil derfor blive en del af et team, der står med en masse kreativt arbejde, som løbende vil lanceres – og derfor vil DU kunne have en stor indflydelse på udformningen.


Om jobbet

Som en del af vores lille team, vil du arbejde tæt sammen med alle i virksomheden. Da vi er en mindre, dansk virksomhed er der en uformel og flad arbejdsgang, hvor vi alle hjælper og sparrer med hinanden – det er således meget vigtigt for os, at alle bliver hørt og kan bidrage med inputs og ideer.

Du har derfor rig mulighed for at blive en stor og tæt del af teamet, og til at få udfoldet dine kreative evner i fællesskab med os. Der er mulighed for ansættelse efter endt praktikforløb.


SEND ANSØGNING & CV:
JOB@BREBS.DK
HOUDAIFA HARRAR, PARTNER.